Дизайн журналу
Дизайн журналу
Ресторан

Xin Ming Yuen

Ресторан Вхід - це парад контрастних матеріалів, конструкцій та кольорів. Приймальна зона - це простір спокійного комфорту. Сприятливі візерунки стикаються з грайливими прикрасами. Ззаду - динамічна зона бару в межах спокою. Традиційний китайський персонаж із світлодіодними фарами Хуя додає відчуття футуризму. Проїжджаючи через делікатно прикрашену покрівлю монастир - це обідня зона. Прикрашений квітковими, вуглеводними рибними зображеннями, рельєфними вітражними екранами та шафами древнього трав'яниста Бай Зі - це візуальна мандрівка часом та культурними реліквіями в моді.

Назва проекту : Xin Ming Yuen, Ім'я дизайнерів : Monique Lee, Прізвище клієнта : Xin Ming Yuen.

Xin Ming Yuen Ресторан

Цей дивовижний дизайн є переможцем срібної нагороди дизайну в конкурсі моди, одягу та одягу. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо срібних нагород дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних робіт у галузі моди, одягу та одягу.

Дизайнер дня

Кращі світові дизайнери, художники та архітектори.

Хороший дизайн заслуговує великого визнання. Щодня ми раді представити дивовижних дизайнерів, які створюють оригінальні та інноваційні дизайни, дивовижну архітектуру, стильну моду та креативну графіку. Сьогодні ми представляємо вам одного з найбільших дизайнерів світу. Ознайомтеся з нагородами дизайнерського портфоліо сьогодні та отримайте щоденне натхнення на дизайн.