Дизайн журналу
Дизайн журналу
Будинок

Zen Mood

Будинок Zen Mood - це концептуальний проект, зосереджений у трьох ключових драйверах: мінімалізм, адаптованість та естетичність. Окремі сегменти додаються, створюючи різноманітні форми та способи використання: будинки, офіси або демонстраційні зали можна створити, використовуючи два формати. Кожен модуль розроблений розміром 3,20 х 6,00 м, розміщеним у 19м² протягом 01 або 02 поверхів. Перевезення в основному здійснюються вантажними автомобілями, також його можна доставити і встановити всього за один день. Це унікальний сучасний дизайн, який створює прості, живі та креативні простори, що стало можливим завдяки чистому та індустріалізованому конструктивному методу.

Назва проекту : Zen Mood, Ім'я дизайнерів : Francisco Eduardo Sá and Felipe Savassi, Прізвище клієнта : Felipe Savassi Modular Studio.

Zen Mood Будинок

Цей дивовижний дизайн є переможцем срібної нагороди дизайну в конкурсі моди, одягу та одягу. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо срібних нагород дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних робіт у галузі моди, одягу та одягу.