Дизайн журналу
Дизайн журналу
Книгарня

Chongqing Zhongshuge

Книгарня Включивши чудовий краєвид Чунцина в книжковий магазин, дизайнер створив простір, де відвідувачі можуть почувати себе, як у чарівному Чунціні, читаючи. Всього існує п'ять типів області читання, кожен з яких - як країна чудес з відмінними рисами. Книгарня Чунцин Чжуншуге надала споживачам більш вигадливий досвід, який вони не в змозі отримати за допомогою інтернет-магазинів.

Назва проекту : Chongqing Zhongshuge, Ім'я дизайнерів : Li Xiang, Прізвище клієнта : X+Living.

Chongqing Zhongshuge Книгарня

Цей винятковий дизайн є лауреатом премії платинового дизайну в конкурсі дизайну іграшок, ігор та хобі. Ви обов’язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліо платинових нагород, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних іграшок, ігор та виробів для хобі.

Дизайнерська команда дня

Найбільші світові дизайнерські команди.

Іноді вам потрібна дуже велика команда талановитих дизайнерів, щоб придумати справді чудові дизайни. Щодня ми представляємо відмінну нагороду інноваційного та креативного дизайнерського колективу. Досліджуйте та відкривайте для себе дизайнерські команди по всьому світу оригінальну та креативну архітектуру, гарний дизайн, моду, графічний дизайн та стратегічні проекти. Надихайтесь оригінальними роботами великих майстрів-дизайнерів.