Дизайн журналу
Дизайн журналу
Контейнер

Goccia

Контейнер Goccia - це ємність, яка прикрашає будинок м'якими формами та теплими білими вогнями. Це сучасне домашнє вогнище, місце зустрічі щасливої години з друзями в саду або журнальним столиком, щоб прочитати книгу у вітальні. Це набір керамічних ємностей, придатних для вміщення теплої зимової ковдри, а також сезонних фруктів або свіжої літньої пляшки з напоєм, зануреної в лід. Контейнери вішають зі стелі мотузкою і можуть бути розміщені на потрібній висоті. Вони доступні в 3-х розмірах, найбільший з яких може бути завершений суцільним дубовим верхом.

Назва проекту : Goccia, Ім'я дизайнерів : Giuliano Ricciardi, Прізвище клієнта : d-Lab studio di Giuliano Ricciardi.

Goccia Контейнер

Цей чудовий дизайн є переможцем золотої нагороди дизайну у конкурсі дизайну освітлювальних виробів та дизайну освітлювальних проектів. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо золотої нагороди дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних продуктів освітлення та дизайнерських робіт з освітлення.

Дизайнерська команда дня

Найбільші світові дизайнерські команди.

Іноді вам потрібна дуже велика команда талановитих дизайнерів, щоб придумати справді чудові дизайни. Щодня ми представляємо відмінну нагороду інноваційного та креативного дизайнерського колективу. Досліджуйте та відкривайте для себе дизайнерські команди по всьому світу оригінальну та креативну архітектуру, гарний дизайн, моду, графічний дизайн та стратегічні проекти. Надихайтесь оригінальними роботами великих майстрів-дизайнерів.