Дизайн журналу
Дизайн журналу
Вілла

Shang Hai

Вілла Вілла надихнула фільму «Великий Гетсбі», адже власник чоловіка також є у фінансовій галузі, а господині подобається старий шанхайський стиль арт-деко 1930-х років. Після того, як Дизайнери вивчили фасад будівлі, вони зрозуміли, що він також має стиль арт-деко. Вони створили унікальний простір, який відповідає вподобаному власнику стилю арт-деко 1930-х років і відповідає сучасним стилям життя. Щоб зберегти узгодженість простору, вони обрали кілька французьких меблів, світильників та аксесуарів, розроблених у 1930-х роках.

Назва проекту : Shang Hai, Ім'я дизайнерів : Guoqiang Feng and Yan Chen, Прізвище клієнта : Feng and Chen Partners Design Shanghai.

Shang Hai Вілла

Цей дивовижний дизайн є переможцем срібної нагороди дизайну в конкурсі моди, одягу та одягу. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо срібних нагород дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних робіт у галузі моди, одягу та одягу.

Дизайнерська команда дня

Найбільші світові дизайнерські команди.

Іноді вам потрібна дуже велика команда талановитих дизайнерів, щоб придумати справді чудові дизайни. Щодня ми представляємо відмінну нагороду інноваційного та креативного дизайнерського колективу. Досліджуйте та відкривайте для себе дизайнерські команди по всьому світу оригінальну та креативну архітектуру, гарний дизайн, моду, графічний дизайн та стратегічні проекти. Надихайтесь оригінальними роботами великих майстрів-дизайнерів.