Дизайн журналу
Дизайн журналу
Японський Ресторан І Бар

Dongshang

Японський Ресторан І Бар Dongshang - японський ресторан і бар, розташований в Пекіні, складається з бамбука в різних формах і розмірах. Ідея проекту полягала у створенні унікального обіднього середовища шляхом переплетення японської естетики з елементами китайської культури. Традиційний матеріал з міцними зв’язками з декоративно-прикладним мистецтвом двох країн покриває стіни та стелі, щоб створити інтимну атмосферу. Природний і стійкий матеріал символізує антибудівну філософію в класичній китайській історії, «Сім мудреців Бамбукового гаю», а інтер’єр викликає відчуття обіду в бамбуковому гаї.

Назва проекту : Dongshang, Ім'я дизайнерів : Yuichiro Imafuku, Прізвище клієнта : Imafuku Architects.

Dongshang Японський Ресторан І Бар

Цей дивовижний дизайн є переможцем срібної нагороди дизайну в конкурсі моди, одягу та одягу. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо срібних нагород дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних робіт у галузі моди, одягу та одягу.

Дизайнерська команда дня

Найбільші світові дизайнерські команди.

Іноді вам потрібна дуже велика команда талановитих дизайнерів, щоб придумати справді чудові дизайни. Щодня ми представляємо відмінну нагороду інноваційного та креативного дизайнерського колективу. Досліджуйте та відкривайте для себе дизайнерські команди по всьому світу оригінальну та креативну архітектуру, гарний дизайн, моду, графічний дизайн та стратегічні проекти. Надихайтесь оригінальними роботами великих майстрів-дизайнерів.