Дизайн журналу
Дизайн журналу
Жіноче Плаття

Lacy magic

Жіноче Плаття Мереживо створює різні ілюзії у кожної жінки. Мереживна магія з'єднує сучасних сучасних жінок з античними віками. Мереживна магія, з двох частин, дамський одяг. В'язання ручної роботи. Дизайнер застосував техніку плетіння та з'єднання. Спідниця була пошита кутюрною технікою. Були використані матеріали з шифону, мережива, атласу та бавовни. Гнучкість підходить для двох різних розмірів. Спідниця, новий стиль. Протистаріння та антиоксидант - це тканина, що виробляється нанотехнологіями. Для побачень, запрошень, особливого вигляду.

Назва проекту : Lacy magic, Ім'я дизайнерів : Serap Safiye Yıldız, Прізвище клієнта : Yildiz Design .

Lacy magic Жіноче Плаття

Цей чудовий дизайн є лауреатом бронзової нагороди дизайну в конкурсі архітектури, будівництва та конструкцій. Ви обов'язково повинні побачити бронзове дизайнерське портфоліо дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних архітектурних, будівельних та конструкторських робіт.

Дизайнер дня

Кращі світові дизайнери, художники та архітектори.

Хороший дизайн заслуговує великого визнання. Щодня ми раді представити дивовижних дизайнерів, які створюють оригінальні та інноваційні дизайни, дивовижну архітектуру, стильну моду та креативну графіку. Сьогодні ми представляємо вам одного з найбільших дизайнерів світу. Ознайомтеся з нагородами дизайнерського портфоліо сьогодні та отримайте щоденне натхнення на дизайн.