Дизайн журналу
Дизайн журналу
Ресторан І Бар

WTC Effingut

Ресторан І Бар Дизайнерам потрібно експериментувати з різними концепціями в дизайні ресторанів, які можуть залучати клієнтуру та залишатися свіжими та привабливими щодо майбутніх тенденцій дизайну. Нетрадиційне використання матеріалів - це один із таких способів, як патрони займаються декором. Effingut - це відомий бренд на пивоварні, який вірить у цю думку. Концепція цього ресторану - нетрадиційне використання деталей двигуна для атмосфери. Він передає зв'язок між пристрастями молоді та поєднує локальний контекст пуна та пивної культури Німеччини. Перероблена свічка запалювання фоном - ще одна особливість декору

Назва проекту : WTC Effingut, Ім'я дизайнерів : Ketan Jawdekar, Прізвище клієнта : Effingut Brewerkz Pvt. Ltd..

WTC Effingut Ресторан І Бар

Цей чудовий дизайн є лауреатом бронзової нагороди дизайну в конкурсі архітектури, будівництва та конструкцій. Ви обов'язково повинні побачити бронзове дизайнерське портфоліо дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних архітектурних, будівельних та конструкторських робіт.

Дизайн дня

Дивовижний дизайн. Хороший дизайн. Найкращий дизайн.

Хороші проекти створюють цінність для суспільства. Щодня ми представляємо спеціальний дизайн-проект, який демонструє досконалість дизайну. Сьогодні ми із задоволенням демонструємо нагородний дизайн, який позитивно впливає. Ми будемо демонструвати більш чудові та надихаючі дизайни щодня. Не забудьте відвідувати нас щодня, щоб насолодитися новими хорошими дизайнерськими продуктами та проектами від найбільших дизайнерів у всьому світі.