Дизайн журналу
Дизайн журналу
Упаковка Косметики

Clive

Упаковка Косметики Концепція упаковки косметики Clive народилася різною. Джонатан не просто хотів створити ще один бренд косметики із загальними продуктами. Вирішений досліджувати більше чутливості та трохи більше, ніж він вважає, щодо особистої турботи, він вирішує одну головну мету. Баланс між тілом і розумом. Завдяки надиханому гавайським дизайном поєднанню тропічних листя, тональності моря та тактильному досвіду пакунків забезпечують відчуття релаксу та миру. Ця комбінація дозволяє наблизити досвід цього місця до дизайну.

Назва проекту : Clive, Ім'я дизайнерів : Jonathan Nacif de Andrade, Прізвище клієнта : Cosmetics Clive.

Clive Упаковка Косметики

Цей дивовижний дизайн є переможцем срібної нагороди дизайну в конкурсі моди, одягу та одягу. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо срібних нагород дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних робіт у галузі моди, одягу та одягу.

Легенда дизайну дня

Легендарні дизайнери та їхні нагороди.

Легенди дизайну - надзвичайно відомі дизайнери, які роблять наш Світ кращим місцем завдяки своїм хорошим дизайнам. Відкрийте для себе легендарних дизайнерів та їх інноваційні дизайни виробів, оригінальні твори мистецтва, креативну архітектуру, видатні моделі дизайну та стратегії дизайну. Насолоджуйтесь та досліджуйте оригінальні дизайнерські роботи від нагороджених дизайнерів, художників, архітекторів, інноваторів та брендів у всьому світі. Надихайтесь креативними конструкціями.