Дизайн журналу
Дизайн журналу
Автоматична Кавоварка

F11

Автоматична Кавоварка Прості та елегантні, чисті лінії та високоякісна оздоблення матеріалів роблять дизайн F11 підходящим для професійних та побутових умов. Повнокольоровий 7-дюймовий сенсорний дисплей надзвичайно простий у використанні та інтуїтивно зрозумілий. F11 - це машина "одним дотиком", де ви можете налаштувати бажані напої для швидкого вибору. Розширений бункер для бобів, ємність з водою та контейнер для ґрунту доступні для подолання пікової години Запатентоване пивоварне обладнання може запропонувати еспресо під тиском або звичайну каву без тиску, а аромат гарантується керамічними плоскими лопатями.

Назва проекту : F11, Ім'я дизайнерів : Nicola Zanetti, Прізвище клієнта : Dr Coffee.

F11 Автоматична Кавоварка

Цей дивовижний дизайн є переможцем срібної нагороди дизайну в конкурсі моди, одягу та одягу. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо срібних нагород дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних робіт у галузі моди, одягу та одягу.

Легенда дизайну дня

Легендарні дизайнери та їхні нагороди.

Легенди дизайну - надзвичайно відомі дизайнери, які роблять наш Світ кращим місцем завдяки своїм хорошим дизайнам. Відкрийте для себе легендарних дизайнерів та їх інноваційні дизайни виробів, оригінальні твори мистецтва, креативну архітектуру, видатні моделі дизайну та стратегії дизайну. Насолоджуйтесь та досліджуйте оригінальні дизайнерські роботи від нагороджених дизайнерів, художників, архітекторів, інноваторів та брендів у всьому світі. Надихайтесь креативними конструкціями.