Дизайн журналу
Дизайн журналу
Декоративний Бетон

ConcreteCube

Декоративний Бетон У рамках цього проекту Емезе Орбан експериментував із формами з різних матеріалів, а крім того, вона змішувала бетон з іншими матеріалами. Дизайнер також хотів створити нетрадиційні поверхні, а також пофарбувати бетон різними способами. Вона намагалася відповісти на наступні запитання. Якою мірою можна модифікувати бетон, щоб матеріал все-таки зберігав свої характеристики? Чи бетон просто сірий, холодний і твердий матеріал? Дизайнер зробив висновок, що характеристики бетону можна змінювати, а отже, виникають нові матеріальні якості та враження.

Назва проекту : ConcreteCube, Ім'я дизайнерів : Emese Orbán, Прізвище клієнта : Emese Orbán.

ConcreteCube Декоративний Бетон

Цей хороший дизайн є переможцем дизайнерської премії в конкурсі дизайну упаковки. Ви обов'язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліом нагородних дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних дизайнерських робіт з упаковки.

Легенда дизайну дня

Легендарні дизайнери та їхні нагороди.

Легенди дизайну - надзвичайно відомі дизайнери, які роблять наш Світ кращим місцем завдяки своїм хорошим дизайнам. Відкрийте для себе легендарних дизайнерів та їх інноваційні дизайни виробів, оригінальні твори мистецтва, креативну архітектуру, видатні моделі дизайну та стратегії дизайну. Насолоджуйтесь та досліджуйте оригінальні дизайнерські роботи від нагороджених дизайнерів, художників, архітекторів, інноваторів та брендів у всьому світі. Надихайтесь креативними конструкціями.