Дизайн журналу
Дизайн журналу
Табурет

Yan

Табурет Малюки - це завжди гарне джерело натхнення. Ось як надихався ними та створювався табурет Ян. "Янь" означає китайське око. Натхненний дитячою перспективою, табуретка Ян була створена, щоб висловити дивовижний і барвистий світ через дитячі очі. Форма табурета виводиться з поперечного перерізу ока. Використовуючи яскраві кольори тканини, щоб зобразити чудовий світ та контрастувати з прозорим прозорим акрилом, табурет представляє свою сильну ідентичність та привабливий погляд, особливо своєю нетрадиційною формою.

Назва проекту : Yan, Ім'я дизайнерів : Irene Lim, Прізвище клієнта : Shin.

Yan Табурет

Цей чудовий дизайн є лауреатом бронзової нагороди дизайну в конкурсі архітектури, будівництва та конструкцій. Ви обов'язково повинні побачити бронзове дизайнерське портфоліо дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних архітектурних, будівельних та конструкторських робіт.

Дизайнер дня

Кращі світові дизайнери, художники та архітектори.

Хороший дизайн заслуговує великого визнання. Щодня ми раді представити дивовижних дизайнерів, які створюють оригінальні та інноваційні дизайни, дивовижну архітектуру, стильну моду та креативну графіку. Сьогодні ми представляємо вам одного з найбільших дизайнерів світу. Ознайомтеся з нагородами дизайнерського портфоліо сьогодні та отримайте щоденне натхнення на дизайн.