Дизайн журналу
Дизайн журналу
Ідентичність Бренду

SioZEN

Ідентичність Бренду Siozen представляє нову революційну систему гігієни високого рівня, яка унікально перетворює ваші космічні поверхні, руки та повітря у потужну систему захисту від мікробних / токсичних забруднень. Сучасні методи будівництва сьогодні чудово допомагають нам забезпечити кращу енергоефективність та комфорт, але це ціна. Жорсткіші будівлі без проектів сприяють накопиченню незліченних забруднюючих речовин. Навіть якщо вентиляційна система будівлі належним чином спроектована та доглянута, забруднення в приміщенні залишається серйозною проблемою. Потрібні нові підходи.

Назва проекту : SioZEN, Ім'я дизайнерів : Shadi Al Hroub, Прізвище клієнта : SioZEN.

SioZEN Ідентичність Бренду

Цей дивовижний дизайн є переможцем срібної нагороди дизайну в конкурсі моди, одягу та одягу. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо срібних нагород дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних робіт у галузі моди, одягу та одягу.

Дизайнерська команда дня

Найбільші світові дизайнерські команди.

Іноді вам потрібна дуже велика команда талановитих дизайнерів, щоб придумати справді чудові дизайни. Щодня ми представляємо відмінну нагороду інноваційного та креативного дизайнерського колективу. Досліджуйте та відкривайте для себе дизайнерські команди по всьому світу оригінальну та креативну архітектуру, гарний дизайн, моду, графічний дизайн та стратегічні проекти. Надихайтесь оригінальними роботами великих майстрів-дизайнерів.