Дизайн журналу
Дизайн журналу
Громадські Звукові Меблі

Sonoro

Громадські Звукові Меблі "Sonoro" - це проект, заснований на зміні ідеї громадських меблів, через дизайн та розробку меблів для громадських звуків у Колумбії (ударний інструмент). Це змінює, стимулює та породжує рекреацію та включення культурних практик, розроблених громадою, з метою виразити себе завдяки їх культурному розмаїттю, що дозволяє розширити можливості своєї ідентичності. Це меблі, яка створює простір для взаємодії та соціалізації між різними користувачами (мешканцями, туристами, відвідувачами та студентами) навколо втрученої зони.

Назва проекту : Sonoro, Ім'я дизайнерів : Kevin Fonseca Laverde, Прізвище клієнта : Universidad Nacional de Colombia sede Palmira and Universidad Pontificia Bolivariana sede Medellín.

Sonoro Громадські Звукові Меблі

Цей хороший дизайн є переможцем дизайнерської премії в конкурсі дизайну упаковки. Ви обов'язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліом нагородних дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних дизайнерських робіт з упаковки.