Дизайн журналу
Дизайн журналу
Табурет

Tri

Табурет Табурет в натуральному кедровому твердому тілі працював з верстатами з ЧПУ, а особливість ручної обробки полягає в тому, що він формується з блоку кедра з твердого дерева, необроблений 50 х 50, поверхня шліфується вручну за допомогою крупинок наждачного паперу, роблячи матову поверхню і гладкою на дотик Форми та колірна гамма конкретного кедрового дерева полягає в тому, щоб мати натуральне масло, яке захищає його, робить його функціональним об'єктом і практичним в його обслуговуванні, м'яким дизайном, що покращує природний матеріал, крім того, його аромат можна говорити про дизайнерський чуттєвий дотик , затишок та аромат.

Назва проекту : Tri, Ім'я дизайнерів : Ascanio Zocchi, Прізвище клієнта : riva1920.

Tri Табурет

Цей дивовижний дизайн є переможцем срібної нагороди дизайну в конкурсі моди, одягу та одягу. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо срібних нагород дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних робіт у галузі моди, одягу та одягу.

Легенда дизайну дня

Легендарні дизайнери та їхні нагороди.

Легенди дизайну - надзвичайно відомі дизайнери, які роблять наш Світ кращим місцем завдяки своїм хорошим дизайнам. Відкрийте для себе легендарних дизайнерів та їх інноваційні дизайни виробів, оригінальні твори мистецтва, креативну архітектуру, видатні моделі дизайну та стратегії дизайну. Насолоджуйтесь та досліджуйте оригінальні дизайнерські роботи від нагороджених дизайнерів, художників, архітекторів, інноваторів та брендів у всьому світі. Надихайтесь креативними конструкціями.