Дизайн журналу
Дизайн журналу
Підвісна Лампа

Golden cuboids

Підвісна Лампа Золоті кубоїди від Gobo виконані в думці про гармонію. Поліедрони, напруженість та золоте співвідношення займають центральне місце в цій конструкції. в цьому лежить ключ до краси та певної послідовності, що виявляється у силі золотих кубоїдів. Ця підвіска кріплення функціонує на шківі. Він може приймати безліч різних форм, які фільтрують світлові промені і тому можуть одягати кімнату в тіні, чисті та різноманітні лінії. Чистота і освітленість посилюються легкістю використовуваних матеріалів.

Назва проекту : Golden cuboids, Ім'я дизайнерів : Nicolas Brevers,, Прізвище клієнта : Gobo.

Golden cuboids Підвісна Лампа

Цей чудовий дизайн є лауреатом бронзової нагороди дизайну в конкурсі архітектури, будівництва та конструкцій. Ви обов'язково повинні побачити бронзове дизайнерське портфоліо дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних архітектурних, будівельних та конструкторських робіт.

Дизайнерське інтерв'ю дня

Інтерв'ю з всесвітньо відомими дизайнерами.

Читайте останні інтерв'ю та розмови про дизайн, творчість та інновації між дизайнерським журналістом та всесвітньо відомими дизайнерами, художниками та архітекторами. Дивіться останні дизайнерські проекти та нагородні дизайни відомих дизайнерів, художників, архітекторів та інноваторів. Відкрийте для себе нові уявлення про творчість, інновації, мистецтво, дизайн та архітектуру. Дізнайтеся про процеси дизайну великих дизайнерів.