Дизайн журналу
Дизайн журналу
Торговий Центр

Adagio Townplaza

Торговий Центр Виходячи із способу сусідського стилю, дизайн адаптований таким чином, щоб найкращим чином задовольнити потреби людей. Це задумане як добре збалансоване місце для сімей, тому кожен може насолодитися ним. На ньому розташована головна площа, де найбільше взаємодії відбувається протягом дня на рівні землі, другий поверх, який призначений для здоров'я, моди та краси, і 3-й поверх з лаунж-баром та ресторанами, які оживуть з 14:00 до півночі. Одним з основних аспектів є те, що 90% одиниць мають прямий вигляд з будь-якого місця. Парковка також оптимізована цим, оскільки місця, зайняті вдень, вночі вільні.

Назва проекту : Adagio Townplaza, Ім'я дизайнерів : Adagio Townplaza, Прізвище клієнта : HAUS INMOBILIARIA SA.

Adagio Townplaza Торговий Центр

Цей хороший дизайн є переможцем дизайнерської премії в конкурсі дизайну упаковки. Ви обов'язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліом нагородних дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних дизайнерських робіт з упаковки.

Дизайнер дня

Кращі світові дизайнери, художники та архітектори.

Хороший дизайн заслуговує великого визнання. Щодня ми раді представити дивовижних дизайнерів, які створюють оригінальні та інноваційні дизайни, дивовижну архітектуру, стильну моду та креативну графіку. Сьогодні ми представляємо вам одного з найбільших дизайнерів світу. Ознайомтеся з нагородами дизайнерського портфоліо сьогодні та отримайте щоденне натхнення на дизайн.