Дизайн журналу
Дизайн журналу
Dvd-Коробка

Paths of Light

Dvd-Коробка Найкращим способом провести коротку анімаційну стежку світла Зіни Карамело було забезпечити, щоб на DVD було чудово підходити. Упаковка насправді виглядає так, ніби вона була вирвана з лісу та формована, щоб утворити компакт-диск. Ззовні видно різні лінії, майже не виглядаючи як маленькі дерева, що ростуть збоку від корпусу. Дерев’яна зовнішність також допомагає надати їй надзвичайно натуралістичний вигляд. Paths of Light - це надзвичайне оновлення від випадків, які багато бачили для компакт-дисків у 1990-х роках, які зазвичай складалися з основного пластику з паперовим пакетом для пояснення вмісту всередині. (Текст Дж. Д. Мунро)

Назва проекту : Paths of Light , Ім'я дизайнерів : Francisco Elias & Nelson Fernandes, Прізвище клієнта : Francisco Elias & Nelson Fernandes.

Paths of Light  Dvd-Коробка

Цей винятковий дизайн є лауреатом премії платинового дизайну в конкурсі дизайну іграшок, ігор та хобі. Ви обов’язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліо платинових нагород, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних іграшок, ігор та виробів для хобі.