Дизайн журналу
Дизайн журналу
Bluetooth Наручні Годинники

Knotch

Bluetooth Наручні Годинники Люди перевіряють свої телефони більше 150 разів на день. Розроблені сьогодні смарт-годинники - це лише ще один мобільний пристрій у межах самого годинника. "Knotch" компанії Akira Samson Design - це розумний годинник, який дозволяє користувачеві отримувати сповіщення / пропущені сповіщення від з'єднання Bluetooth з телефоном та давати зворотній зв’язок вібрації, щоб люди перевіряли свій телефон рідше. "Knotch" має гарну видимість та зручний інтерфейс користувача. "Knotch" - це економічно вигідний годинник, тому молодь, яка хоче слідувати модним тенденціям та просуванню технологій, може легко собі це дозволити.

Назва проекту : Knotch, Ім'я дизайнерів : Akira Deng, Samson So, Прізвище клієнта : Akira Samson Design.

Knotch Bluetooth Наручні Годинники

Цей чудовий дизайн є лауреатом бронзової нагороди дизайну в конкурсі архітектури, будівництва та конструкцій. Ви обов'язково повинні побачити бронзове дизайнерське портфоліо дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних архітектурних, будівельних та конструкторських робіт.

Дизайнер дня

Кращі світові дизайнери, художники та архітектори.

Хороший дизайн заслуговує великого визнання. Щодня ми раді представити дивовижних дизайнерів, які створюють оригінальні та інноваційні дизайни, дивовижну архітектуру, стильну моду та креативну графіку. Сьогодні ми представляємо вам одного з найбільших дизайнерів світу. Ознайомтеся з нагородами дизайнерського портфоліо сьогодні та отримайте щоденне натхнення на дизайн.