Дизайн журналу
Дизайн журналу
Коктейльний Бар

Gamsei

Коктейльний Бар Коли Гамсей відкрився в 2013 році, гіперлокалізм був введений у сферу практики, яка до цього часу була в основному обмежена простою їжею. У Gamsei інгредієнти для коктейлів або дико підгодовують, або вирощують місцеві артезіанські фермери. Інтер'єр бару - це явне продовження цієї філософії. Так само, як і коктейлі, Буеро Вагнер закуповував усі матеріали на місцевому рівні та працював у тісній співпраці з місцевими виробниками для виготовлення рішень на замовлення. Gamsei - це повністю інтегрована концепція, яка перетворює подію випивання коктейлю у новий досвід.

Назва проекту : Gamsei, Ім'я дизайнерів : BUERO WAGNER, Прізвище клієнта : Trink Tank.

Gamsei Коктейльний Бар

Цей винятковий дизайн є лауреатом премії платинового дизайну в конкурсі дизайну іграшок, ігор та хобі. Ви обов’язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліо платинових нагород, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних іграшок, ігор та виробів для хобі.

Дизайнерська команда дня

Найбільші світові дизайнерські команди.

Іноді вам потрібна дуже велика команда талановитих дизайнерів, щоб придумати справді чудові дизайни. Щодня ми представляємо відмінну нагороду інноваційного та креативного дизайнерського колективу. Досліджуйте та відкривайте для себе дизайнерські команди по всьому світу оригінальну та креативну архітектуру, гарний дизайн, моду, графічний дизайн та стратегічні проекти. Надихайтесь оригінальними роботами великих майстрів-дизайнерів.