Дизайн журналу
Дизайн журналу
Автоматизований Імміграційний Термінал

CVision MBAS 1

Автоматизований Імміграційний Термінал MBAS 1 був розроблений, щоб протистояти природі продуктів безпеки і мінімізувати залякування та страх як з технологічних, так і з психологічних аспектів. Дизайн виглядає дружньо з чистими лініями, які безперешкодно поєднуються від сканера до екрана. Голос та відеозйомка на екрані вперше керують користувачами крок за кроком через процес імміграції. Панель для сканування відбитків пальців може бути від'єднана для легкого обслуговування або швидкої заміни. MBAS 1 - це унікальний продукт, який спрямований на те, щоб змінити спосіб перетину кордонів, що забезпечує багатомовну взаємодію з мовою та дружній недискримінаційний досвід користувача.

Назва проекту : CVision MBAS 1, Ім'я дизайнерів : Prompong Hakk, Прізвище клієнта : Chanwanich Company Limited.

CVision MBAS 1 Автоматизований Імміграційний Термінал

Цей чудовий дизайн є переможцем золотої нагороди дизайну у конкурсі дизайну освітлювальних виробів та дизайну освітлювальних проектів. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо золотої нагороди дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних продуктів освітлення та дизайнерських робіт з освітлення.

Дизайнер дня

Кращі світові дизайнери, художники та архітектори.

Хороший дизайн заслуговує великого визнання. Щодня ми раді представити дивовижних дизайнерів, які створюють оригінальні та інноваційні дизайни, дивовижну архітектуру, стильну моду та креативну графіку. Сьогодні ми представляємо вам одного з найбільших дизайнерів світу. Ознайомтеся з нагородами дизайнерського портфоліо сьогодні та отримайте щоденне натхнення на дизайн.