Дизайн журналу
Дизайн журналу
Скульптурна Лавка

Metric - Ganic

Скульптурна Лавка За допомогою Метріка-Ганіка Чен досліджує уявлення про те, як цивілізація відбиває знання і як люди сформували землю для створення культури та історії - завдяки цій лінзі скульптурна лава досліджується за допомогою вивчення природних та математичних закономірностей. Розрізняючи неорганічну та органічну форми, орігамі зовнішній вигляд деревини - це представлення людських знань, заснованих на математичних розрахунках, що контрастує з природним зерном білого дуба, що представляє ліс і землю.

Назва проекту : Metric - Ganic, Ім'я дизайнерів : Webber (Ping-Chun) Chen, Прізвище клієнта : 'Make It' Exhibition, Victoria University, New Zealand.

Metric - Ganic Скульптурна Лавка

Цей чудовий дизайн є лауреатом бронзової нагороди дизайну в конкурсі архітектури, будівництва та конструкцій. Ви обов'язково повинні побачити бронзове дизайнерське портфоліо дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних архітектурних, будівельних та конструкторських робіт.

Дизайн дня

Дивовижний дизайн. Хороший дизайн. Найкращий дизайн.

Хороші проекти створюють цінність для суспільства. Щодня ми представляємо спеціальний дизайн-проект, який демонструє досконалість дизайну. Сьогодні ми із задоволенням демонструємо нагородний дизайн, який позитивно впливає. Ми будемо демонструвати більш чудові та надихаючі дизайни щодня. Не забудьте відвідувати нас щодня, щоб насолодитися новими хорошими дизайнерськими продуктами та проектами від найбільших дизайнерів у всьому світі.