Дизайн журналу
Дизайн журналу
Структура Освітлення

Tensegrity Space Frame

Структура Освітлення Світловий кадр простору Tensegrity використовує принцип RBFuller "Менше на більше", щоб отримати світильник, використовуючи лише джерело світла та електричний провід. Тенсегрітість стає структурним засобом, за допомогою якого обидва працюють взаємно в стисканні та напруженні, щоб створити, здавалося б, розривне поле світла, визначене лише його структурною логікою. Її масштабованість та економічність виробництва говорять про товар нескінченної конфігурації, світла форма якої витончено протистоїть тяжкості простотою, що підтверджує парадигму нашої епохи: Досягати більше, використовуючи менше.

Назва проекту : Tensegrity Space Frame, Ім'я дизайнерів : Michal Maciej Bartosik, Прізвище клієнта : Michal Maciej Bartosik.

Tensegrity Space Frame Структура Освітлення

Цей чудовий дизайн є переможцем золотої нагороди дизайну у конкурсі дизайну освітлювальних виробів та дизайну освітлювальних проектів. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо золотої нагороди дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних продуктів освітлення та дизайнерських робіт з освітлення.