Дизайн журналу
Дизайн журналу
Подвійний Умивальник

4Life

Подвійний Умивальник Подвійний умивальник 4Life займає своє місце у ванних кімнатах із міцною формою та функціональним використанням. Умивальник призначений для того, щоб надати користувачеві можливість використовувати виріб як одномісний, так і подвійний таз одночасно. При одноразовому використанні басейну продукт забезпечує велику площу полиць; при подвійному використанні басейну полиця скасовується і утворюється новий таз, і таким чином басейном можуть користуватися дві людини одночасно. Скасувавши аспект полиці, полиця, яка вже не використовується, може бути використана як полиця в меблях ванної кімнати з елементами кріплення, наданими, коли вона вимагається.

Назва проекту : 4Life, Ім'я дизайнерів : SEREL Seramic Factory, Прізвище клієнта : Matel Hammadde San. ve Tic A.S.

4Life Подвійний Умивальник

Цей чудовий дизайн є лауреатом бронзової нагороди дизайну в конкурсі архітектури, будівництва та конструкцій. Ви обов'язково повинні побачити бронзове дизайнерське портфоліо дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних архітектурних, будівельних та конструкторських робіт.

Легенда дизайну дня

Легендарні дизайнери та їхні нагороди.

Легенди дизайну - надзвичайно відомі дизайнери, які роблять наш Світ кращим місцем завдяки своїм хорошим дизайнам. Відкрийте для себе легендарних дизайнерів та їх інноваційні дизайни виробів, оригінальні твори мистецтва, креативну архітектуру, видатні моделі дизайну та стратегії дизайну. Насолоджуйтесь та досліджуйте оригінальні дизайнерські роботи від нагороджених дизайнерів, художників, архітекторів, інноваторів та брендів у всьому світі. Надихайтесь креативними конструкціями.