Дизайн журналу
Дизайн журналу
Умивальник

SEREL Purity

Умивальник Умивальник Serel Purity займає своє місце у ванних кімнатах зі своєю унікальною та дивовижною формою чаші. Загальний підхід у проектуванні отвору для стічних вод, який невидимий. Цей підхід впливає на дизайн настільки важливо і змушує розробляти детальні деталі. З цим підходом умивальник Serel Purity здається чистим, гладким, елегантним та повністю гармонізує загальну цілісність дизайну. Умивальник для чистоти SEREL, який має домінування м'яких форм, запрошує користувача у футуризм.

Назва проекту : SEREL Purity, Ім'я дизайнерів : SEREL Seramic Factory, Прізвище клієнта : Serel Sanitory Factory .

SEREL Purity Умивальник

Цей чудовий дизайн є лауреатом бронзової нагороди дизайну в конкурсі архітектури, будівництва та конструкцій. Ви обов'язково повинні побачити бронзове дизайнерське портфоліо дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних архітектурних, будівельних та конструкторських робіт.

Дизайнерське інтерв'ю дня

Інтерв'ю з всесвітньо відомими дизайнерами.

Читайте останні інтерв'ю та розмови про дизайн, творчість та інновації між дизайнерським журналістом та всесвітньо відомими дизайнерами, художниками та архітекторами. Дивіться останні дизайнерські проекти та нагородні дизайни відомих дизайнерів, художників, архітекторів та інноваторів. Відкрийте для себе нові уявлення про творчість, інновації, мистецтво, дизайн та архітектуру. Дізнайтеся про процеси дизайну великих дизайнерів.