Дизайн журналу
Дизайн журналу
Настільна Лампа

M.T.F. ( My True Friend)

Настільна Лампа Унікальність лампи MTF (My True Friend) у вигляді собаки полягає в тому, що, по-перше, вона може вмістити майже будь-який декор, починаючи від веселої, теплої дитячої кімнати і закінчуючи холодним офіційним робочим офісом. По-друге, він має унікальне поєднання матеріалів - дерево, пластик, метал, скло, що створює стиль сплавлення. Третя унікальна характеристика полягає в тому, що не всі світильники можуть мати поворотний кронштейн на 360 градусів і вільний нахил з будь-якого кута. Також наша лампа забезпечує можливість жорсткої фіксації за допомогою зручних ергономічних замків.

Назва проекту : M.T.F. ( My True Friend), Ім'я дизайнерів : Taras Zheltyshev, Прізвище клієнта : Fiat Lux.

M.T.F. ( My True Friend) Настільна Лампа

Цей хороший дизайн є переможцем дизайнерської премії в конкурсі дизайну упаковки. Ви обов'язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліом нагородних дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних дизайнерських робіт з упаковки.

Дизайн дня

Дивовижний дизайн. Хороший дизайн. Найкращий дизайн.

Хороші проекти створюють цінність для суспільства. Щодня ми представляємо спеціальний дизайн-проект, який демонструє досконалість дизайну. Сьогодні ми із задоволенням демонструємо нагородний дизайн, який позитивно впливає. Ми будемо демонструвати більш чудові та надихаючі дизайни щодня. Не забудьте відвідувати нас щодня, щоб насолодитися новими хорошими дизайнерськими продуктами та проектами від найбільших дизайнерів у всьому світі.