Дизайн журналу
Дизайн журналу
Ресторан

Kalamis Liman Restaurant

Ресторан Ресторан Kalamis Liman був розроблений компанією Atölye A Architecture. Для презентації проекту був потрібен анімаційний фільм. Метою мультиплікаційного фільму, який підготував Айхан Гюнері Архітектори, було відображення реалізму ресторану. Фаза моделювання 10-денного періоду ресторану "Каламіс Ліман", що складається з 1600 квадратних 64 секунд анімації до сцени візуалізації, завершилася за 800 годин. Презентація проекту, підготовлена для анімації, 3dsmax, v-ray програми; Було використано 16-ядерне обладнання для робочої станції ram dell об'ємом 48 ГБ.

Назва проекту : Kalamis Liman Restaurant, Ім'я дизайнерів : Ayhan Güneri, Прізвище клієнта : ATOLYE A ARCHITECTURE.

Kalamis Liman Restaurant Ресторан

Цей хороший дизайн є переможцем дизайнерської премії в конкурсі дизайну упаковки. Ви обов'язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліом нагородних дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних дизайнерських робіт з упаковки.

Дизайнерська команда дня

Найбільші світові дизайнерські команди.

Іноді вам потрібна дуже велика команда талановитих дизайнерів, щоб придумати справді чудові дизайни. Щодня ми представляємо відмінну нагороду інноваційного та креативного дизайнерського колективу. Досліджуйте та відкривайте для себе дизайнерські команди по всьому світу оригінальну та креативну архітектуру, гарний дизайн, моду, графічний дизайн та стратегічні проекти. Надихайтесь оригінальними роботами великих майстрів-дизайнерів.