Дизайн журналу
Дизайн журналу
Бази Відпочинку

Winter under the roof

Бази Відпочинку В Астані немає гірського рельєфу Гірськолижні заходи. Для гірських занять і підготовки до змагань з гірськолижного спорядження був винайдений об'єкт під назвою критий гірськолижний центр. Він пропонує три типи трас для різних навичок володіння лижами. Розроблені стенди для глядачів для спостереження за спортивними подіями. Готель, призначений для іноземних спортсменів та відвідувачів центру. На фасаді відображена ідея гірської ущелини, крижаної снігом. Центр опори стикується схоже на бурульки. Ідея такого центру спрямована на просування гірськолижного спорту в Казахстані.

Назва проекту : Winter under the roof, Ім'я дизайнерів : Ozimuk Tatyana, Прізвище клієнта : The diploma project.

Winter under the roof Бази Відпочинку

Цей чудовий дизайн є лауреатом бронзової нагороди дизайну в конкурсі архітектури, будівництва та конструкцій. Ви обов'язково повинні побачити бронзове дизайнерське портфоліо дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних архітектурних, будівельних та конструкторських робіт.

Дизайн дня

Дивовижний дизайн. Хороший дизайн. Найкращий дизайн.

Хороші проекти створюють цінність для суспільства. Щодня ми представляємо спеціальний дизайн-проект, який демонструє досконалість дизайну. Сьогодні ми із задоволенням демонструємо нагородний дизайн, який позитивно впливає. Ми будемо демонструвати більш чудові та надихаючі дизайни щодня. Не забудьте відвідувати нас щодня, щоб насолодитися новими хорошими дизайнерськими продуктами та проектами від найбільших дизайнерів у всьому світі.