Дизайн журналу
Дизайн журналу
Готель

Sheraton Bursa

Готель Анімація повинна бути широкомасштабним моделюванням, що забезпечує керівництво для кожної частини готелю. Різні загальні зони, включаючи фойє, конференц-зали, основний ресторан, фітнес-спа-центр, турецьку лазню та VIP-турецькі лазні, масажні кабінети , виконавчий зал, басейн, кімнати відпочинку та більш стандартні кімнати, апартаменти, президентський номер були змодельовані за 4 місяці. Усі модельовані райони після шістдесяти днів перетворили на анімацію 6750 кадрів 4,30 секунди. Ця анімація стала важливий елемент у впровадженні Шератона Бурси.

Назва проекту : Sheraton Bursa, Ім'я дизайнерів : Ayhan Güneri, Прізвище клієнта : SHERATON BURSA / ATOLYE A MIMARLIK.

Sheraton Bursa Готель

Цей чудовий дизайн є лауреатом бронзової нагороди дизайну в конкурсі архітектури, будівництва та конструкцій. Ви обов'язково повинні побачити бронзове дизайнерське портфоліо дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних архітектурних, будівельних та конструкторських робіт.

Дизайнерське інтерв'ю дня

Інтерв'ю з всесвітньо відомими дизайнерами.

Читайте останні інтерв'ю та розмови про дизайн, творчість та інновації між дизайнерським журналістом та всесвітньо відомими дизайнерами, художниками та архітекторами. Дивіться останні дизайнерські проекти та нагородні дизайни відомих дизайнерів, художників, архітекторів та інноваторів. Відкрийте для себе нові уявлення про творчість, інновації, мистецтво, дизайн та архітектуру. Дізнайтеся про процеси дизайну великих дизайнерів.