Дизайн журналу
Дизайн журналу
Роздріб

Sport In Street

Роздріб Ми розпочали розробку з різних дощок настроїв, що визначають різні сфери інтересів молоді. Для створення магазину вуличної культури були прийняті теми технології, соціальних мереж, сценарних мистецтв та природи. Промислові матеріали використовувались у всіх меблях по всьому магазину для створення прохолодний кругозір разом з природними матеріалами зігріває атмосферу, прагнучи до чутливого балансу. Складний дизайн викликає велике хвилювання у прихованих куточках магазину. Високі підставки для дисплеїв, поставлені посередині, викликають цікавість клієнтів, вводячи секрет.

Назва проекту : Sport In Street , Ім'я дизайнерів : Ayhan Güneri, Прізвище клієнта : SPORT IN STREET.

Sport In Street  Роздріб

Цей чудовий дизайн є лауреатом бронзової нагороди дизайну в конкурсі архітектури, будівництва та конструкцій. Ви обов'язково повинні побачити бронзове дизайнерське портфоліо дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних архітектурних, будівельних та конструкторських робіт.

Дизайнер дня

Кращі світові дизайнери, художники та архітектори.

Хороший дизайн заслуговує великого визнання. Щодня ми раді представити дивовижних дизайнерів, які створюють оригінальні та інноваційні дизайни, дивовижну архітектуру, стильну моду та креативну графіку. Сьогодні ми представляємо вам одного з найбільших дизайнерів світу. Ознайомтеся з нагородами дизайнерського портфоліо сьогодні та отримайте щоденне натхнення на дизайн.