Дизайн журналу
Дизайн журналу
Цифровий Годинник

PIXO

Цифровий Годинник Концепція ось-ось "оцифрувати" "котиться числа" механічного годинника в 70-х. Завдяки повному точковому матричному дисплею PIXO може показувати вільні анімовані "прокатні" номери. На відміну від інших цифрових годин із штовхачами, PIXO має лише поворотну коронку для роботи всіх режимів, які включали: режим часу, світовий час, секундомір, 2 сигналізація, погодинний звуковий сигнал та таймер. Загальний дизайн орієнтований на людей, які люблять цифрові речі з новим виконанням. Різноманітна комбінація кольорів та дизайн корпусу унісекс здатні задовольнити різні типи користувачів.

Назва проекту : PIXO, Ім'я дизайнерів : PIXO TEAM, Прізвище клієнта : PIXO LIMITED COMPANY.

PIXO Цифровий Годинник

Цей хороший дизайн є переможцем дизайнерської премії в конкурсі дизайну упаковки. Ви обов'язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліом нагородних дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних дизайнерських робіт з упаковки.

Дизайнер дня

Кращі світові дизайнери, художники та архітектори.

Хороший дизайн заслуговує великого визнання. Щодня ми раді представити дивовижних дизайнерів, які створюють оригінальні та інноваційні дизайни, дивовижну архітектуру, стильну моду та креативну графіку. Сьогодні ми представляємо вам одного з найбільших дизайнерів світу. Ознайомтеся з нагородами дизайнерського портфоліо сьогодні та отримайте щоденне натхнення на дизайн.