Дизайн журналу
Дизайн журналу
Міська Логістична Система

link

Міська Логістична Система Link - це синхронізована система міської логістики, яка використовує існуючу інфраструктуру громадського транспорту. Система забезпечує безперебійний та стійкий розподіл вантажів по місту. Це мережа, яка з'єднує між консолідаційними центрами, приміщеннями для зберігання мікрорайонів та місцевим бізнесом, використовуючи флот робототехнічних, електромобілів. Слідуючи автобусами та трамваями, транспортні засоби рухаються по місту, не перешкоджаючи руху. Система Link скорочує відстані розповсюдження, тим самим зменшуючи потребу в вантажівках та відкриваючи альтернативи доставки за останні півмилі.

Назва проекту : link, Ім'я дизайнерів : Ayelet Fishman, Прізвище клієнта : Ayelet Fishman.

link Міська Логістична Система

Цей хороший дизайн є переможцем дизайнерської премії в конкурсі дизайну упаковки. Ви обов'язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліом нагородних дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних дизайнерських робіт з упаковки.

Дизайнер дня

Кращі світові дизайнери, художники та архітектори.

Хороший дизайн заслуговує великого визнання. Щодня ми раді представити дивовижних дизайнерів, які створюють оригінальні та інноваційні дизайни, дивовижну архітектуру, стильну моду та креативну графіку. Сьогодні ми представляємо вам одного з найбільших дизайнерів світу. Ознайомтеся з нагородами дизайнерського портфоліо сьогодні та отримайте щоденне натхнення на дизайн.