Дизайн журналу
Дизайн журналу
Виставковий Простір

Ideaing

Виставковий Простір Це корпоративний виставковий зал на Гуанчжоу дизайнерського тижня 2013 року, розроблений фірмою C&C Design Co., Ltd. QR-код, що відображається на світловому полі, - це веб-посилання підприємства. Тим часом дизайнери сподіваються, що зовнішній вигляд усієї будівлі може викликати у людей відчуття, наповнені життєвою силою, і тому демонструє творчість, якою володіє дизайнерська компанія, тобто «дух незалежності та ідею свободи», яку вони пропагують .

Назва проекту : Ideaing, Ім'я дизайнерів : Zheng Peng, Прізвище клієнта : C&C Design Co.,Ltd..

Ideaing Виставковий Простір

Цей дивовижний дизайн є переможцем срібної нагороди дизайну в конкурсі моди, одягу та одягу. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо срібних нагород дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних робіт у галузі моди, одягу та одягу.

Дизайн дня

Дивовижний дизайн. Хороший дизайн. Найкращий дизайн.

Хороші проекти створюють цінність для суспільства. Щодня ми представляємо спеціальний дизайн-проект, який демонструє досконалість дизайну. Сьогодні ми із задоволенням демонструємо нагородний дизайн, який позитивно впливає. Ми будемо демонструвати більш чудові та надихаючі дизайни щодня. Не забудьте відвідувати нас щодня, щоб насолодитися новими хорошими дизайнерськими продуктами та проектами від найбільших дизайнерів у всьому світі.