Дизайн журналу
Дизайн журналу
Обідній Стіл

Octopia

Обідній Стіл Октопія від ArteNemus - це таблиця, заснована на морфології восьминога. Конструкція заснована на центральному корпусі з еліпсоїдної формою. Вісім ніг і рук, органічно сформованих, виходять радіально і простягаються від цього центрального тіла. Скляний верх підкреслює візуальний доступ до структури твору. Тривимірність зовнішнього вигляду Octopia підкреслюється контрастом між кольором деревного шпону на поверхнях і кольором деревини країв. Високоякісний зовнішній вигляд Octopia підкреслюється використанням деревини виняткової якості та видатною обробкою.

Назва проекту : Octopia, Ім'я дизайнерів : Eckhard Beger, Прізвище клієнта : ArteNemus.

Octopia Обідній Стіл

Цей чудовий дизайн є лауреатом бронзової нагороди дизайну в конкурсі архітектури, будівництва та конструкцій. Ви обов'язково повинні побачити бронзове дизайнерське портфоліо дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних архітектурних, будівельних та конструкторських робіт.

Дизайн дня

Дивовижний дизайн. Хороший дизайн. Найкращий дизайн.

Хороші проекти створюють цінність для суспільства. Щодня ми представляємо спеціальний дизайн-проект, який демонструє досконалість дизайну. Сьогодні ми із задоволенням демонструємо нагородний дизайн, який позитивно впливає. Ми будемо демонструвати більш чудові та надихаючі дизайни щодня. Не забудьте відвідувати нас щодня, щоб насолодитися новими хорошими дизайнерськими продуктами та проектами від найбільших дизайнерів у всьому світі.