Дизайн журналу
Дизайн журналу
Трансформаційна Велосипедна Стоянка

Smartstreets-Cyclepark™

Трансформаційна Велосипедна Стоянка Smartstreets-Cyclepark - це універсальний, впорядкований майданчик для паркування велосипедів для двох велосипедів, який підходить за лічені хвилини, що дозволяє швидко покращити місця для паркування велосипедів у міських районах, не додаючи безладу вуличній сцені. Обладнання допомагає зменшити крадіжку велосипедів, і його можна встановити навіть на самих вузьких вулицях, звільняючи нову цінність від існуючої інфраструктури. Виготовлене з нержавіючої сталі обладнання може бути кольоровим відповідно до RAL та бути фірмовим для місцевих влад чи спонсорів. Він також може бути використаний для ідентифікації велосипедних маршрутів. Його можна налаштувати під будь-який розмір або стиль стовпця.

Назва проекту : Smartstreets-Cyclepark™, Ім'я дизайнерів : SMARTSTREETS LTD, Прізвище клієнта : Cities, Councils and Municipalities.

Smartstreets-Cyclepark™ Трансформаційна Велосипедна Стоянка

Цей винятковий дизайн є лауреатом премії платинового дизайну в конкурсі дизайну іграшок, ігор та хобі. Ви обов’язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліо платинових нагород, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних іграшок, ігор та виробів для хобі.

Дизайн дня

Дивовижний дизайн. Хороший дизайн. Найкращий дизайн.

Хороші проекти створюють цінність для суспільства. Щодня ми представляємо спеціальний дизайн-проект, який демонструє досконалість дизайну. Сьогодні ми із задоволенням демонструємо нагородний дизайн, який позитивно впливає. Ми будемо демонструвати більш чудові та надихаючі дизайни щодня. Не забудьте відвідувати нас щодня, щоб насолодитися новими хорошими дизайнерськими продуктами та проектами від найбільших дизайнерів у всьому світі.