Дизайн журналу
Дизайн журналу
Сумочка, Вечірня Сумка

Tango Pouch

Сумочка, Вечірня Сумка Сумка Tango - це непересічна сумка із справді інноваційним дизайном. Це виносний витвір мистецтва, який носять наручні ручки, що дозволяє вам мати вільні руки. Всередині достатньо місця, і конструкція, що закриває магніт, що закриває, дає несподіване легке та широке відкриття. Сумка виготовлена з м'якої воскової шкіри шкіри теля для неймовірно приємного дотику до ручки та пухких бічних вставок, навмисно контрастуючи з більш побудованим основним корпусом, виготовленим з так званої глазурованої шкіри.

Назва проекту : Tango Pouch, Ім'я дизайнерів : Anne-Christin Schmitt, Прізвище клієнта : Gretchen.

Tango Pouch Сумочка, Вечірня Сумка

Цей винятковий дизайн є лауреатом премії платинового дизайну в конкурсі дизайну іграшок, ігор та хобі. Ви обов’язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліо платинових нагород, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних іграшок, ігор та виробів для хобі.

Дизайнерська команда дня

Найбільші світові дизайнерські команди.

Іноді вам потрібна дуже велика команда талановитих дизайнерів, щоб придумати справді чудові дизайни. Щодня ми представляємо відмінну нагороду інноваційного та креативного дизайнерського колективу. Досліджуйте та відкривайте для себе дизайнерські команди по всьому світу оригінальну та креативну архітектуру, гарний дизайн, моду, графічний дизайн та стратегічні проекти. Надихайтесь оригінальними роботами великих майстрів-дизайнерів.