Дизайн журналу
Дизайн журналу
Сидіння Для Транзитних Вершників

Door Stops

Сидіння Для Транзитних Вершників Дверні зупинки - це співпраця між дизайнерами, художниками, вершниками та мешканцями громади для заповнення занедбаних громадських просторів, таких як транзитні зупинки та вільні ділянки, з можливістю розміщення місць, щоб зробити місто більш приємним місцем для перебування. Розроблені, щоб забезпечити більш безпечну та естетично приємну альтернативу тій, що існує зараз, підрозділи просякнуті великими експозиціями публічного мистецтва, замовленими у місцевих художників, створюючи легко визначену, безпечну та приємну зону очікування для вершників.

Назва проекту : Door Stops, Ім'я дизайнерів : Craig L. Wilkins, Прізвище клієнта : Detroit Community Design Center.

Door Stops Сидіння Для Транзитних Вершників

Цей дивовижний дизайн є переможцем срібної нагороди дизайну в конкурсі моди, одягу та одягу. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо срібних нагород дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних робіт у галузі моди, одягу та одягу.

Легенда дизайну дня

Легендарні дизайнери та їхні нагороди.

Легенди дизайну - надзвичайно відомі дизайнери, які роблять наш Світ кращим місцем завдяки своїм хорошим дизайнам. Відкрийте для себе легендарних дизайнерів та їх інноваційні дизайни виробів, оригінальні твори мистецтва, креативну архітектуру, видатні моделі дизайну та стратегії дизайну. Насолоджуйтесь та досліджуйте оригінальні дизайнерські роботи від нагороджених дизайнерів, художників, архітекторів, інноваторів та брендів у всьому світі. Надихайтесь креативними конструкціями.