Дизайн журналу
Дизайн журналу
Художній Музей

The Vagrant

Художній Музей Архітектуру Міського музею мистецтв Нового Тайбея, розробленого Олександром Рудником Мілановичем як журавля-птах у гнізді на річковій терасі, можна було легко зрозуміти здалеку та з будь-яких точок парку біля річки Інг. Форма музею - це безперебійний мінімалістичний врівноважений хід кранів з передсердями у вигляді легенів птахів, куди свіже повітря та сонячне світло потрапляли безпосередньо в музей. Маючи крила як виставковий простір, а журавлі - як ресторан з тематикою мистецтва, гості музею могли насолоджуватися видом на краєвид та місто Тайбей поблизу.

Назва проекту : The Vagrant , Ім'я дизайнерів : Dr Aleksandar Rudnik Milanovic, Прізвище клієнта : Aleksandar Rudnik Milanovic.

The Vagrant  Художній Музей

Цей чудовий дизайн є лауреатом бронзової нагороди дизайну в конкурсі архітектури, будівництва та конструкцій. Ви обов'язково повинні побачити бронзове дизайнерське портфоліо дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних архітектурних, будівельних та конструкторських робіт.