Дизайн журналу
Дизайн журналу
Арт-Інсталяція

S.Joao Structure

Арт-Інсталяція Дизайн відображає типовий португальський вуличний фестиваль - місцево відомий як "S. Жоао. На одному з найжвавіших вуличних фестивалів Європи люди Порто шанують святого Іоанна «Хрестителя», традиційно барабанивши один одного квітами часнику або м'якими пластиковими молотками. Характеризується кольором стрічок та прапорів, що заповнюють вулиці, а також феєрверки, що розгортаються цілу ніч, 'S. Структура Жоао "переосмислює цю атмосферу висячими кулеподібними формами, покритими відбиваючим блискучим матеріалом.

Назва проекту : S.Joao Structure, Ім'я дизайнерів : FAHR 021.3, Прізвище клієнта : Instituto de Design de Guimarães.

S.Joao Structure Арт-Інсталяція

Цей чудовий дизайн є лауреатом бронзової нагороди дизайну в конкурсі архітектури, будівництва та конструкцій. Ви обов'язково повинні побачити бронзове дизайнерське портфоліо дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних архітектурних, будівельних та конструкторських робіт.

Дизайнерське інтерв'ю дня

Інтерв'ю з всесвітньо відомими дизайнерами.

Читайте останні інтерв'ю та розмови про дизайн, творчість та інновації між дизайнерським журналістом та всесвітньо відомими дизайнерами, художниками та архітекторами. Дивіться останні дизайнерські проекти та нагородні дизайни відомих дизайнерів, художників, архітекторів та інноваторів. Відкрийте для себе нові уявлення про творчість, інновації, мистецтво, дизайн та архітектуру. Дізнайтеся про процеси дизайну великих дизайнерів.