Дизайн журналу
Дизайн журналу
Кампанія Інформування Hiv

Fight Aids

Кампанія Інформування Hiv ВІЛ оточений безліччю чуток та дезінформації. Сотні підлітків у Глобальному світі заражаються ВІЛ щороку через незахищений секс або обмін голками. Значно менша кількість підлітків із ВІЛ народилася від матерів, які були заражені. Сьогодні є надія на те, що люди, які живуть з ВІЛ, навіть не можуть захворіти, як не існує ліків від вірусів, таких як застуда та грип. Люди, які живуть з вірусом, повинні бути особливо обережними, щоб не ризикувати (наприклад, незахищеним сексом), який може піддавати інших людей ВІЛ.

Назва проекту : Fight Aids, Ім'я дизайнерів : Shadi Al Hroub, Прізвище клієнта : American University of Madaba.

Fight Aids Кампанія Інформування Hiv

Цей хороший дизайн є переможцем дизайнерської премії в конкурсі дизайну упаковки. Ви обов'язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліом нагородних дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних дизайнерських робіт з упаковки.

Дизайнерське інтерв'ю дня

Інтерв'ю з всесвітньо відомими дизайнерами.

Читайте останні інтерв'ю та розмови про дизайн, творчість та інновації між дизайнерським журналістом та всесвітньо відомими дизайнерами, художниками та архітекторами. Дивіться останні дизайнерські проекти та нагородні дизайни відомих дизайнерів, художників, архітекторів та інноваторів. Відкрийте для себе нові уявлення про творчість, інновації, мистецтво, дизайн та архітектуру. Дізнайтеся про процеси дизайну великих дизайнерів.