Дизайн журналу
Дизайн журналу
Бутик І Шоу-Рум

Risky Shop

Бутик І Шоу-Рум Ризиковий магазин був розроблений і створений компанією Smallna, дизайнерською студією та старовинною галереєю, заснованою Пьотром Плоскі. Завдання поставило багато проблем, оскільки бутик розташований на другому поверсі житлового будинку, не має вітрини і має площу всього 80 кв.м. Тут виникла ідея подвоїти площу, використовуючи як простір на стелі, так і площу підлоги. Досягається гостинна домашня атмосфера, навіть якщо меблі насправді вивішені перекриттям на стелі. Ризикований магазин розрахований на всі правила (він навіть не сприймає тяжкості). Це повністю відображає дух бренду.

Назва проекту : Risky Shop, Ім'я дизайнерів : smallna, Прізвище клієнта : Risky Shop powered by smallna.

Risky Shop Бутик І Шоу-Рум

Цей дивовижний дизайн є переможцем срібної нагороди дизайну в конкурсі моди, одягу та одягу. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо срібних нагород дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних робіт у галузі моди, одягу та одягу.

Дизайнерське інтерв'ю дня

Інтерв'ю з всесвітньо відомими дизайнерами.

Читайте останні інтерв'ю та розмови про дизайн, творчість та інновації між дизайнерським журналістом та всесвітньо відомими дизайнерами, художниками та архітекторами. Дивіться останні дизайнерські проекти та нагородні дизайни відомих дизайнерів, художників, архітекторів та інноваторів. Відкрийте для себе нові уявлення про творчість, інновації, мистецтво, дизайн та архітектуру. Дізнайтеся про процеси дизайну великих дизайнерів.