Дизайн журналу
Дизайн журналу
Салон, Роздрібна Торгівля

Networking

Салон, Роздрібна Торгівля Спортивні матеріали, які ми щодня використовуємо, випускаються в різних куточках світу. Вони пропонуються споживачам на полицях спортивних магазинів через дуже складну маркетингову та логістичну мережу. Перейти один бренд з найкращою мережею. Виробництво колекції дизайнерами в різних країнах Європи, виробляється виробниками в Китаї, які займаються виробництвом вищої якості. Через маркетингову компанію, що створила Туреччину, охоплення всього світу та споживачів. Другий виставковий зал комплексу стрибкових шоу-шоу також побудований на цій складній мережевій тематиці.

Назва проекту : Networking, Ім'я дизайнерів : Ayhan Güneri, Прізвище клієнта : JUMP/GENMAR.

Networking Салон, Роздрібна Торгівля

Цей хороший дизайн є переможцем дизайнерської премії в конкурсі дизайну упаковки. Ви обов'язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліом нагородних дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних дизайнерських робіт з упаковки.

Дизайн дня

Дивовижний дизайн. Хороший дизайн. Найкращий дизайн.

Хороші проекти створюють цінність для суспільства. Щодня ми представляємо спеціальний дизайн-проект, який демонструє досконалість дизайну. Сьогодні ми із задоволенням демонструємо нагородний дизайн, який позитивно впливає. Ми будемо демонструвати більш чудові та надихаючі дизайни щодня. Не забудьте відвідувати нас щодня, щоб насолодитися новими хорошими дизайнерськими продуктами та проектами від найбільших дизайнерів у всьому світі.