Дизайн журналу
Дизайн журналу
Дифузор Аромату

Magic stone

Дифузор Аромату Чарівний камінь набагато більше, ніж побутовий прилад, здатний створити магічну атмосферу. Його форма натхненна природою, думаючи про камінь, згладжений водою річки. Водна стихія символічно представлена хвилею, яка відокремлює верхню від нижньої частини тіла. Вода є ключовим елементом цього продукту, який за допомогою ультразвуку розпорошує воду та ароматизовану олію, створюючи холодну пару. Мотив хвилі, служить для створення атмосфери за допомогою світлодіодного світла, який плавно змінює кольори. Погладжуючи кришку, ви активуєте кнопку ємності, яка контролює всі функції.

Назва проекту : Magic stone, Ім'я дизайнерів : Nicola Zanetti, Прізвище клієнта : Segnoinverso Srl.

Magic stone Дифузор Аромату

Цей дивовижний дизайн є переможцем срібної нагороди дизайну в конкурсі моди, одягу та одягу. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо срібних нагород дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних робіт у галузі моди, одягу та одягу.

Дизайн дня

Дивовижний дизайн. Хороший дизайн. Найкращий дизайн.

Хороші проекти створюють цінність для суспільства. Щодня ми представляємо спеціальний дизайн-проект, який демонструє досконалість дизайну. Сьогодні ми із задоволенням демонструємо нагородний дизайн, який позитивно впливає. Ми будемо демонструвати більш чудові та надихаючі дизайни щодня. Не забудьте відвідувати нас щодня, щоб насолодитися новими хорошими дизайнерськими продуктами та проектами від найбільших дизайнерів у всьому світі.