Дизайн журналу
Дизайн журналу
Календар

NISSAN Calendar 2013

Календар Щорічно Nissan випускає календар під темою своєї торгової марки «Хвилювання на відміну від будь-якого іншого». Версія 2013 року наповнена привабливими та неповторними ідеями та образами як результат співпраці з художником танцю-живопису «SAORI KANDA». Усі образи в календарі - твори художника-художника-художника SAORI KANDA. Вона втілила своє натхнення, яке дав автомобіль Nissan у своїх картинах, які були безпосередньо намальовані на шторі горизонту, розміщеній у студії.

Назва проекту : NISSAN Calendar 2013, Ім'я дизайнерів : E-graphics communications, Прізвище клієнта : NISSAN MOTOR CO.,LTD.

NISSAN Calendar 2013 Календар

Цей винятковий дизайн є лауреатом премії платинового дизайну в конкурсі дизайну іграшок, ігор та хобі. Ви обов’язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліо платинових нагород, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних іграшок, ігор та виробів для хобі.

Дизайнерська команда дня

Найбільші світові дизайнерські команди.

Іноді вам потрібна дуже велика команда талановитих дизайнерів, щоб придумати справді чудові дизайни. Щодня ми представляємо відмінну нагороду інноваційного та креативного дизайнерського колективу. Досліджуйте та відкривайте для себе дизайнерські команди по всьому світу оригінальну та креативну архітектуру, гарний дизайн, моду, графічний дизайн та стратегічні проекти. Надихайтесь оригінальними роботами великих майстрів-дизайнерів.