Дизайн журналу
Дизайн журналу
Ресторан

Man Hing Bistro

Ресторан Бістро Бін Мен Хін, що пропонує меню ресторану чаю в Гонконзі, є випадковим обіднім місцем в районі Нань Шан, Шеньчжень. Ресторан знаходиться на першому поверсі і з’єднується з під’їздом на рівні першого поверху. Натхненні кутовістю макета, ми граємо з різними смужками і складаємо їх у деякі трикутні візерунки, які відрізняються рестораном. Оточений молочно-коричневим сидінням та оздобленням бруса / чорного дзеркала, алюмінієві смуги, що обгортаються уздовж сходів до каси, безумовно, є привабливим місцем.

Назва проекту : Man Hing Bistro , Ім'я дизайнерів : Chi Ling Leung, Прізвище клієнта : Man Hing F&B Management Co.Ltd. .

Man Hing Bistro  Ресторан

Цей чудовий дизайн є лауреатом бронзової нагороди дизайну в конкурсі архітектури, будівництва та конструкцій. Ви обов'язково повинні побачити бронзове дизайнерське портфоліо дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних архітектурних, будівельних та конструкторських робіт.

Дизайнерське інтерв'ю дня

Інтерв'ю з всесвітньо відомими дизайнерами.

Читайте останні інтерв'ю та розмови про дизайн, творчість та інновації між дизайнерським журналістом та всесвітньо відомими дизайнерами, художниками та архітекторами. Дивіться останні дизайнерські проекти та нагородні дизайни відомих дизайнерів, художників, архітекторів та інноваторів. Відкрийте для себе нові уявлення про творчість, інновації, мистецтво, дизайн та архітектуру. Дізнайтеся про процеси дизайну великих дизайнерів.