Дизайн журналу
Дизайн журналу
Прожектор, Внутрішній Світильник

Zen

Прожектор, Внутрішній Світильник Дзен - це новий і повністю настроюваний прожектор, який задовольняє будь-які технічні потреби клієнтів і забезпечує, крім того, естетичну красу автентичного дизайну інтер'єру. Дзен - одне з найменших прожекторів на ринку. Таким чином, ZEN набагато краще інтегрується в середовищі, де він встановлений, без генерування та інвазивної присутності. Це досягається також завдяки високому настроюванню кольорів, натуральних лісів тощо. Дизайн Дзен заснований на позачасових формах, орієнтованих на функціональність та простоту, полювання на міцну, безтурботну та вільну красу.

Назва проекту : Zen, Ім'я дизайнерів : Rubén Saldaña Acle, Прізвище клієнта : Arkoslight.

Zen Прожектор, Внутрішній Світильник

Цей чудовий дизайн є лауреатом бронзової нагороди дизайну в конкурсі архітектури, будівництва та конструкцій. Ви обов'язково повинні побачити бронзове дизайнерське портфоліо дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних архітектурних, будівельних та конструкторських робіт.

Дизайн дня

Дивовижний дизайн. Хороший дизайн. Найкращий дизайн.

Хороші проекти створюють цінність для суспільства. Щодня ми представляємо спеціальний дизайн-проект, який демонструє досконалість дизайну. Сьогодні ми із задоволенням демонструємо нагородний дизайн, який позитивно впливає. Ми будемо демонструвати більш чудові та надихаючі дизайни щодня. Не забудьте відвідувати нас щодня, щоб насолодитися новими хорошими дизайнерськими продуктами та проектами від найбільших дизайнерів у всьому світі.