Дизайн журналу
Дизайн журналу
Виставка Дизайну / Продажу

dieForm

Виставка Дизайну / Продажу І дизайн, і нова оперативна концепція роблять виставку "dieForm" настільки інноваційною. Всі товари віртуального салону фізично представлені. Відвідувачі не відволікаються від товару ні рекламою, ні торговим персоналом. Додаткову інформацію про кожен продукт можна знайти на мультимедійних дисплеях або за допомогою QR-коду у віртуальному шоу-румі (додаток та веб-сайт), де продукти також можна замовити на місці. Концепція дозволяє демонструвати захоплюючу гаму продуктів, роблячи акцент на продукті, а не на бренді.

Назва проекту : dieForm, Ім'я дизайнерів : Gessaga Hindermann GmbH, Прізвище клієнта : Stilhaus G, Rössliweg 48, CH-4852 Rothrist.

dieForm Виставка Дизайну / Продажу

Цей чудовий дизайн є переможцем золотої нагороди дизайну у конкурсі дизайну освітлювальних виробів та дизайну освітлювальних проектів. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо золотої нагороди дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних продуктів освітлення та дизайнерських робіт з освітлення.

Дизайнер дня

Кращі світові дизайнери, художники та архітектори.

Хороший дизайн заслуговує великого визнання. Щодня ми раді представити дивовижних дизайнерів, які створюють оригінальні та інноваційні дизайни, дивовижну архітектуру, стильну моду та креативну графіку. Сьогодні ми представляємо вам одного з найбільших дизайнерів світу. Ознайомтеся з нагородами дизайнерського портфоліо сьогодні та отримайте щоденне натхнення на дизайн.