Дизайн журналу
Дизайн журналу
Центр Продажу Нерухомості

MIX C SALES CENTRE

Центр Продажу Нерухомості т - центр продажу нерухомості. Оригінальна архітектурна форма - скляна квадратна коробка. Загальний дизайн інтер’єру видно з зовнішньої сторони будівлі, а дизайн інтер'єру повністю відображається висотою будівлі. Є чотири зони функцій, область мультимедіа-дисплея, область відображення моделі, зона узгодження дивана та область відображення матеріалів. Чотири функціональні області виглядають розсіяними та ізольованими. Тому ми застосували стрічку для з'єднання всього простору для досягнення двох концепцій проектування: 1. з'єднання функціональних зон 2. Формування висоти будівлі.

Назва проекту : MIX C SALES CENTRE, Ім'я дизайнерів : Kris Lin, Прізвище клієнта : .

MIX C SALES CENTRE Центр Продажу Нерухомості

Цей чудовий дизайн є переможцем золотої нагороди дизайну у конкурсі дизайну освітлювальних виробів та дизайну освітлювальних проектів. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо золотої нагороди дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних продуктів освітлення та дизайнерських робіт з освітлення.

Дизайн дня

Дивовижний дизайн. Хороший дизайн. Найкращий дизайн.

Хороші проекти створюють цінність для суспільства. Щодня ми представляємо спеціальний дизайн-проект, який демонструє досконалість дизайну. Сьогодні ми із задоволенням демонструємо нагородний дизайн, який позитивно впливає. Ми будемо демонструвати більш чудові та надихаючі дизайни щодня. Не забудьте відвідувати нас щодня, щоб насолодитися новими хорошими дизайнерськими продуктами та проектами від найбільших дизайнерів у всьому світі.