Дизайн журналу
Дизайн журналу
Сучасний Ципао

The Remains

Сучасний Ципао Натхнення - від китайських мощей, "Кераміка" - це найбільше представництво, яке є найпопулярнішим незалежно від королівської та людей. У моєму дослідженні навіть сьогодні основні китайські естетичні стандарти моди та фен-шуй (дизайн інтер’єру та довкілля) не змінюються. Їм подобається проглядати, шарувати і бажати. Я хотів би створити Qipao, щоб наблизити наслідки та особливості кераміки від старої династії до сучасної моди. І провокує людей, які забувають свою культуру та етнічну приналежність кожного разу, коли ми перебуваємо в i-поколінні.

Назва проекту : The Remains, Ім'я дизайнерів : So Yau Kai, Прізвище клієнта : KaiSo Styling Produce.

The Remains Сучасний Ципао

Цей дивовижний дизайн є переможцем срібної нагороди дизайну в конкурсі моди, одягу та одягу. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо срібних нагород дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних робіт у галузі моди, одягу та одягу.

Дизайн дня

Дивовижний дизайн. Хороший дизайн. Найкращий дизайн.

Хороші проекти створюють цінність для суспільства. Щодня ми представляємо спеціальний дизайн-проект, який демонструє досконалість дизайну. Сьогодні ми із задоволенням демонструємо нагородний дизайн, який позитивно впливає. Ми будемо демонструвати більш чудові та надихаючі дизайни щодня. Не забудьте відвідувати нас щодня, щоб насолодитися новими хорошими дизайнерськими продуктами та проектами від найбільших дизайнерів у всьому світі.