Дизайн журналу
Дизайн журналу
Пульт

STILETTO

Пульт RC Stiletto - це пульт дистанційного керування, який працює за допомогою гіроскопів. Дизайн супроводжує елегантні деталі нових телевізорів високого класу. Тонка форма Стілетто нагадує чарівну паличку. Його деталі, як нижня кришка, покриті м'яким на дотиком, а вигнута форма забезпечує зручне утримання для користувача. Косметична частина у верхньому центрі пульта дистанційного керування збирає кнопки та створює точку фокусування для користувача, а також створює поле для налаштування. Їх кришка дає відгуки про обертання.

Назва проекту : STILETTO, Ім'я дизайнерів : Vestel ID Team, Прізвище клієнта : Vestel Electronics Co..

STILETTO Пульт

Цей чудовий дизайн є лауреатом бронзової нагороди дизайну в конкурсі архітектури, будівництва та конструкцій. Ви обов'язково повинні побачити бронзове дизайнерське портфоліо дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних архітектурних, будівельних та конструкторських робіт.

Дизайн дня

Дивовижний дизайн. Хороший дизайн. Найкращий дизайн.

Хороші проекти створюють цінність для суспільства. Щодня ми представляємо спеціальний дизайн-проект, який демонструє досконалість дизайну. Сьогодні ми із задоволенням демонструємо нагородний дизайн, який позитивно впливає. Ми будемо демонструвати більш чудові та надихаючі дизайни щодня. Не забудьте відвідувати нас щодня, щоб насолодитися новими хорошими дизайнерськими продуктами та проектами від найбільших дизайнерів у всьому світі.